av larskr87 | 5. februar, 2010  

Islam er IKKE fred

Indonesiske filmprodusenter har trukket tilbake en horrorkomedie om et menstruerende spøkelse etter trusler fra islamister, rapporterer VG fredag 5. februar. Evelin Hutagaol i produksjonsselskapet K2K  sier “Vi gjør dette fordi filmen er helt skandaløs. Situasjonen er fortsatt spent.”  Dette er ikke sant, ellers ville ikke filmen blitt satt opp til å begynne med. Filmen er fjernet nettopp på grunn av trusler. Dette er akkurat det samme som med Muhammed-karikaturene. Siden når bryr mediene seg om de sårer noen? Dette er snakk om frykt for represalier. Islamistene proklamerer selv at “Vi ønsker ikke at indonesiere skal se denne filmen fordi den inneholder ulovlige og pornografiske scener. Dersom kinoer likevel setter den opp, kommer FPI til å angripe dem. Filmen skader vår moral. De hevder altså å ha en overlegen moral, og derfor truer de med vold og vandalisme. Jeg venter i spenning på den neste muslimen som hevder at “islam er fred”. Det blir ikke engagn foreslått at muslimer som ikke vil se denne filmen kan la være, og de som vil kan se den. Religionen prøver på nytt å underlegge hele samfunnet sine restriksjoner.

Dette er typisk for islam. Den muslimske verdens største anklage mot vesten er imperialisme, men nettopp imperialisme for å spre islam er et grunnleggende mål i Koranen . Muslimer følte seg “såret” av tegninger, og krevde derfor at yttringsfriheten skulle innskrenkes, at de som fornærmet islam skulle halshugges, og i mange land ble ambassader vandalisert og tilfeldige skandinavere angrepet. Nå truer man med vold for å se på en film.
Islams (og nei, ikke alle muslimers) første respons til noe de ikke godkjenner, er vold. Dette er ikke til tross for religionen, dette er på grunn av religionen.

Islam er en trussel for menneskers frihet. Hvor enn du finner Islam, kjemper tilhørerne for en forandring i samfunnet i Islams favør, og dette innebærer alltid en innskrenkning av menneskers frihet, opprør mot sekulære prinspper, og en tilbakegang i demokratiet. Se bare på Trond Ali Linstads manifest for muslimer i Norge. Vi har ikke et problem bare med ekstremister, vi har et problem med selve religionen, som legger opp til dette. Når skal tabuet om å si dette oppheves? Religion er ikke noe som får mennesker til å oppføre seg, det er noe som tillater forbrytelser en ikke-troende ikke engang ville drømme om. Religion er ikke noe som får mennesker til å elske hverandre, det gir oss bare en grunn til å hate alle som er forskjellige fra oss. Religion er motsatsen til frihet og likeverd.

PS.

Alle muslimer som vil true meg med vold for å skrive dette: Dersom dere gjør dette, setter dere bare en stor fet strek under poenget mitt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Snakker om idiothuer. “Filmen skader vår moral”. Men det er helt greit med fysisk og psykisk vold, drap osv. Hva faen er det for en moral da? Islam er DET verste som har skjedd menneskeheten noensinne, og selv om de fleste religioner er forholdsvis ille er det ingen som når islam og islamistene til støvlene. Maktsyke griser.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

“skader vår moral” ??? skal det gå ut over alle at noens moral blir “skadet”. skal islam virkelig få lov til å ta denne filmen som, etter min mening så sinnsykt morro ut fra oss seere som liker god underholdning. et menstruerende spøkelse er vel akkurat det som kunne piffe opp en ellers kjedelig hverdag! islam bør straffes for å ta friheten vekk fra folk!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er det mulig, de idiotene skal alltid ha noe og klage på, det hadde vel endt i massakre hvis de ikke hadde fått trukket tilbake filmen. Nesten bare gærninger i islam, må være få normale i den religionen ja..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

I Nederland står Geert Wildes tiltalt i en domstol i Amsterdan for å ha spredt hatpropaganda ved å påstå at Islam oppfordrer til vold. Av hans 18 forsvarsvitner, ble 15 avvist av retten, så han står tilbake med kun 3 vitner i sitt forsvar, noe som ikke akkurat styrker sjansene for en frifinnelse.

Om ikke lenge får vi nok denne typen rettsaker også her i landet, og da vil vi nok snart se en slutt på blogger med titler som “Islam er IKKE fred”, for slikt vil snart være forbudt, også i Norge.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Fredrik snakker nok desverre klokt….

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

islam kjører jo land flere hundre år tilbake, trekke friheter vi har, bør og skal ha fremmover fra oss. vi har rett til å uttrykke vår mening mot religioner vi mener noe mot. “Dersom kinoer likevel setter den opp, kommer FPI til å angripe dem.” denne typen islam minner voldsomt om kristengjøringen av norge der du enten blir kristen eller så dør du. skal FPI ha rett til å angripe bare fordi noen viser frem noe de har laget av sin egen kreativitet og humor? folk bør snart se at denne typen islam som vi har her å gjøre med ikke gagner noen godt, de vil jo snart sende oss tilbake til urtiden.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg har kristen tro, men min tro er basert på det nye testamentet og ordene etter Jesus. Jesus gjorde aldri noen noe vondt, hadde aldri noe mål om makt, han flyktet ikke eller tok til vold når han ble tatt og hengt på korset, og hans ord vitner om en visdom, trygghet og mot som savner sidestykke i historien. Det er rett og slett en historie om en mann som er skrevet ned med store likheter blant flere vitner, Jesus er sannhet, det er jeg overbevisst om pga hadde alle fulgt hans ord, hadde vi ikke hatt alt det onde vi har her i verden. Jeg tror ikke på kirker, paven, predikanter og alle “skriftlærde” som siterer bibelvers i hytt og pine fra den pavekonstruerte boken som kalles Bibelen. Det er bare historiene om Jesus som jeg tror er sant, ellers er det meste basert på gamle historier og sagn fra midtøsten gjennom den jødiske tro. Det var jo også jødene og de skriftlærde som fryktet for sin tro, tradisjoner og makt som gjorde at Jesus ble korsfestet.
Islam ble tross alt skapt hele 600 år etter Jesus død, og den ble skapt i Mekka som var full av hedenske skikker og hvor hvem som helst kunne skape sin egen figur som de kalte gud, for deretter å selge guden på markedet med forskjellig løfter om det ene og det andre. Islam ble skapt av onde krefter for å ødelegge Jesus og den kristne tros fremgang i verden. Islam er den ondes verk, den er Antikrist. Den spredte seg med vold, hvor alle som ikke ville vende om ble torturert og drept, og den har ikke endret seg med årene. Vi må for all del stoppe islam fra fremgangen så fort som mulig og heller fremheve alle de gode ordene som kommer fra Jesus, først da vil vi kunne se frem til en lysere fremtid.
Til de som sier at kristendommen er like ille så vil jeg si, ja, jeg er enig, det er mye elendighet i kjølvannet av kristendommen, men det er ikke fordi Jesus sa at det skal være slikt, han sa det motsatte. At mennesker bruker Bibelen til all slags ondskap for å skape sin egen rikdom og makt er ikke pga at Jesus sa det, egentlig skulle historien om Jesus vært publisert utenfor Bibelens historier som en egen trosretning og i en form slik at misbruk ikke ville vært mulig.
Jeg mener at menneskene er avhengig av tro for å eksistere videre, det er mektige krefter som står i kø for å misbruke menneskers frykt for å dø, bl.a. svineinfluensa og andre skremselspropagandaer som gjør andre mennesker rike. Hvis vi har en tro på en god Gud, lever våre liv med godhet og tro på at skjebnen allerede er fastsatt for ditt liv, så vil du ikke være et så lett offer for alle som vil tjene penger på din frykt for døden. Jeg har ikke tatt influensavaksine og heller ikke mine barn, jeg er ikke redd for å dø, fordi jeg vet at en dag vil døden komme uansett, og når den kommer tror jeg at jeg vil komme til et bedre liv uten den onde islam og andre onde bevegelser.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Lurer på når Islam fant ut at de kan true hele verden hele tiden. Ytringsfrihet er her for en grunn og de står ikke over den. Verden burde reagere veldig kraftig på all driten Islamistene klarer å hoste opp og sette en brutal stopp for det.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Mennesker er IKKE avhengig av tro. Det er intenting som tilsier at man tjener noe på å tro på noe fullstendig irrasjonelt. Jeg er selv ateist, og det er nesten alle jeg kjenner også. Vi har det ihvertfall ikke VERRE enn de religiøse, tvert imot slipper vi å forholde oss til gamle bøker med science fiction-fortellinger. Religion, og det gjelder ALLE, er basert på makt. Det er ingen annen grunn til at folk dikter opp religioner enn for å få makt over andre, helst hele verden. Bare se hvor mye makt alle religiøse ledere har over andre, og i særdeleshet i lukkede sekter der de tar fullstendig kontrollen og hvernevasker folk. Det er en hel haug av religioner, og bare det tilsier at flesteparten er dømt til å ta feil. Så hvordan kan det da ha seg slik at det fins flere store religioner med hver sine ledere? Jo, det er flere som opp gjennom har fått en idé om å ha makt over andre…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Behead those who say Islam is violent!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kjell: Så det du skriver, er at du har skreddersydd din egen “religion”? Wow, det virket logisk, for en ateist som meg. Hvorfor ikke bare leve det livet du alltid har ønsket. Og ikke inkludere religion?
Trenger vi virkelig å tro på noen som forteller oss om (medføtte) goder, som f.eks. kjærlighet. Og som bonus gir oss en hel del FORDOMMER. Som blir praktisert over hele verden, HELE TIDEN.
Hvis vi er intellektuelle nok til å skjønne hva som er rett og galt, ser jeg ikke greia med å lære å tilbe noe som INGEN KAN BEVISE EKSITERER. Bare for at man skal sove bedre om natta.
Er det virkelig så ille å tro at man ikke kommer til himmelen når man dør? Jim Morisson skrev en gang at grunnen til at han ikke fryktet døden var pga når man døde, forsvant smerten man bar på. (eller noe i den duren) Man gikk fra å eksistere, til å ikke eksistere. Det er på en måte som når man ligger i magen til en mor under svangerskap. Hjernen er ikke utviklet og man “eksisterer” i grunn ikke.
Du skriver at Islam er 600år yngre enn kristendommen. Men hva med guden Horus, som ble tilbedt 1000år FØR kristendommen, vil ikke det si det samme som at kristendommen er en joke?
En annen forstyrrende ting er at ingen av de store religionene nevner dinosaurene.. Hvorfor?? Jo, fordi de PERSONENE SOM SKREV “GUDS ORD”, visste ikke om disse skapningene som lå begravd langt under jorden, på den tiden. Og jeg tviler på at arkeologi var noe særlig utbredt på den tiden. Og pga det vil jeg si at moder jord/biologi har lurt både maktsyke menn og “Gud”. Lenge etter det ble oppdiktet.
Vi har jo sett på astronomer som ble drept i navnet av kristendommen, pga de hevdet jorden var rundt osv. Det er jo lett å forstå at kirken følte jeg truet, når de hadde så stor makt på folket.
Men favoritten min er jo religiøse grupper som hevder Jesus puttet dinosaurene i jorden pga han ville sette troen deres på prøve… PRICELESS!

Så tilbake til Islam.. Det der med at alle som blir født inn i Islam SKAL være muslim resten av livet, er bare bullshit. Enkelte (selv om det står i koranen) muslimske miljøer henretter MENNESKER pga de går i mot troen. HVOR ER LOGIKKEN?!

Nei, jeg fordømmer religioner som oppfordrer til hat mot det frie og ukjente, i stedet for aksept og forståelse. Og når det skal være sagt, er jeg vokst opp i en familie, der min farsside er oppdratt til å tro på Gud. Og den andre siden er mer “vi går i kirken til jul, og ser på oss selv om kristne, men ikke troende”. Med andre ord, går min morrside i kirken pga det er en del av livet.. Noe jeg mener er helt bak mål..
Jeg har også venner “i alle regnbuens farger” der noen er mer troende enn andre.
Og selv om vi har forskjellig livssyn og vi diskuterer mot hverandres perspektiver. Er vi såpass oppegående at vi har respekt for vennskapet våres.

Lag kjærleik, ikke fordommar.
(sorry for det jeg ikke gidder å rettskrive/omformulere)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg foeler meg krenket av muslimer som ikke bryr seg om ytringsfrihet, saa da er det vel naturlig at jeg finner den naermeste muslimen og denger ham helseloes. Jeg mener, det er jo viktig at vi snakker samme spraak her.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du skal ta igjen med samme mynt, ja. Smart, Batman.

Jeg er helt enig med flere av synspunktene her, og jeg synes det er bra at bloggforfatter ikke ser ut til å inkludere alle muslimer som onde aktivister for Islam. Det er ekstremistene som skaper denne oppmerksomheten – og tro meg – de utgjør en meget lav prosentdel av den totale sammenhengen, og derfor må vi passe på med å ikke generalisere.

For oss så er ytringsfriheten er naturlig sak. Vi har et flott demokrati her i Norge og kulturen vår er helt forskjellig fra status quo i midtøsten. Jeg mener at vi ikke kan forlange at muslimene skal forstå hva ytringsfrihet er, og hvor viktig det er og dyrke et slikt aspekt- fordi at flere av dem ikke er i stand til å fatte verdien av noe slikt i eget liv. Respekt har mye med desentrering og gjøre, og i en situasjon der begge sider har problemer med sistnevnte, vil forståelsen som skal ligge til rette for resultater og dialog, ikke få grobunn.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Muslimsk maktdemonstration i Oslo

http://www.patriot.nu/artikel.asp?artikelID=1382

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

trespons til anders:

nei, det er helt korrekt at jeg ikke mener at alle muslimer er potensielle terrorister. jeg mener derimot at Islams fundament legger opp til at muslimer alltid vil være i en konflikt med ikke-muslimer. Man kan nesten slå opp på en tilfeldig side i Koranen for å se hvordan den oppfordrer til å avsky “de vantro”. Når Koranen også skal være Guds ufeilobarlige ord, er det vanskelig å ikke sympatisere med de som utfører ekstreme handlinger. Pew Research Center utførte for noen år siden en undersøkelse blandt verdens muslimer om hvilken grad selvmordsbombing mot uskyldige sivile ofre ble støttet. Denne undersøkelsen ble ikke foretatt i de mest muslimske landene i verden som Iran og Saudi-Arabia. Let den opp, og forbered deg på å bli sjokkert og skremt. Hvis denne undersokelsen stemmer, finnes det et hundretalls millioner mennesker som støtter terrorisme “i forsvar av Islam”. husk at dette forsvaret gjelder å drepe uskyldige sivile mål.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dere geniale mennesker her på bloggen.
Kanskje dere skal lære å lese litt informasjon om forskjellige religioner før dere starter drittkasting?
Alle religioner er i bunn og grunn fredelige. Men IDIOTER som dere og ekstremister gir mennesker dårlig rykte. Du kan skylde på religion. Men idioter med eller uten religion er FORTSATT idioter. Tenk på det dere. Smart asses!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

jeg siterer nok en gang Steven Weinberg:


Religion is an insult to human dignity. With or without it
you would have good people doing good things and evil
people doing evil things. But for good people to do evil
things, that takes religion.

Denne idiotien du snakker om, er i dette tilfellet et direkte resultat av religiøse overbevisninger, ingenting annet.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

FUCK DEG ASS! ISLAM ER VERDENS BESTE RELIGION , STAKKARS DEG ASS! DU KOMMER TIL HELVETE! ALLAH ER BEST! DU BURDE GÅ OVER TIL ISLAM FØR DET ER FOR SENT :)
KANSJE DU DØR NÅ?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

kan du rettferdiggjøre at Islam er verdens beste religion? hva med om du kommer til helvete? det mener de kristne, hvorfor tar de feil?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

No complaints on this end, siplmy a good piece.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

DPgPAy , [url=http://ruvygghlzbjn.com/]ruvygghlzbjn[/url], [link=http://zgkhirmydwft.com/]zgkhirmydwft[/link], http://fdkkheuoankn.com/

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00